Google első oldal

Profi SEO cikkírás tanfolyam konyhanyelven

Az ingyenes tanfolyam folytatása – 60 lecke – több mint 10 óra videós anyaggal!

Váltsd be most a kuponkódot, hogy 25%-os kedvezménnyel megvehesd a tanfolyamot! 

$

íme

cool Kuponkódod:

J0CX99MY67

Érdekel a profi SEO szövegírás!

  • Itt ellenőrizheted az előfizetéseidet: Tanfolyam fiókom
  • Ha nincs előfizetésed, iratkozz fel a tanfolyamra a következő űrlapon!

 

 

Nézd meg ITT, hogy mi vár rád! A leckéket sajnos csak előfizetés után tudod megnézni. A videók zárt felületen csak tagok számára lesznek elérhetőek!

Infó

A tanfolyamok videóit csak regisztrált felhasználók láthatják. Ingyenes és fizetős leckék között válogathatsz. Problémákkal, kérdésekkel látogass el a SEO szakértő kapcsolatoldalamra, vagy írj az info@antikaotika-design.hu email címre!

Antal-Pap Judit

Én SEO oktatásra jelentkeztem Judithoz, nagyon sok mindent tanultam/tanulok tőle, szuper jó dolgokat mutat meg. Már most látszik a webáruházunkon a változás. Elégedett vagyok!

Kft B.Q. Avatar Kft B.Q.

Nagyon hasznos és érdekes volt, kifejezetten jól felhasználható a honlapelemzés videó laikusok számára is. Örülök, hogy rátaláltam az antikaotika oldalára. Köszönöm szépen.

Oláh Erzsébet Avatar Oláh Erzsébet

Nagyon részletes elemzést kaptam Judittól teljesen ingyen. Sokat segített nekem a kereső optimalizálásban. Nagyon segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek....

Mihály Káposzta Avatar Mihály Káposzta

Nagyon részletesen es alaposan elemez. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam. Barkinek ajanlom aki elakadt, vagy egy összetett SEO feladatot szeretne megvalósítani. Köszönöm a segítséget.

Zsolt Csorba Avatar Zsolt Csorba

Köszönöm a jótanácsokat, hasznos ötleteket! 🙂 Ajánlom a szolgáltatást azoknak akiknek a SEO szerteágazó területei teljesen idegenek.

Gergely Dósa Avatar Gergely Dósa

Köszönöm a sok jó tanácsot, hasznos volt a második videó, mert ott egyértelmű, hogy negyed annyian keresnek rá a virágküldés szolgáltatásra, mint évekkel ezelőtt. Kaptam jó tanácsot, a linképítés nekem is a fejemben van, csak riogatnak mások, hogy később a pr cikk sem lesz jó 🙁

Tamás Albert Avatar Tamás Albert

Csatlakozz az elégedett ügyfelek csapatához!